Zemlja snova - epizoda 37

Zemlja snova serija

Priča o dečku koji se vraća u selo u kojem je odrastao kako bi ispunio svoje nedosanjane snove i svom životu dao smisao.

Prije mnogo godina Abdi, mali sin obitelji Karacan, slučajno je ubio svoga brata. Za ubojstvo postaje optužen Yusuf, dječak iz obitelji Akbaş postaje žrtva klevete i biva proglašen personom non gratom. Kako bi se spriječilo neprijateljstvo između ove dvije obitelji, Yusufa šalju na školovanje u veliki grad. Sada već kao odrastao čovjek, Yusuf se vraća na mjesto zbivanja i probudi se strast između njega i kćerke bogatih zemljoposjednika iz obitelji Karacan, Elif. Njihova ljubav neće naići na razumijevanje, jer su njeni još uvijek kivni na mladog dečka, koji je optužen za smrt njihovog sina. Tu je još jedna prepreka ljubavi dvoje mladih. Naime, Yusuf se zakleo da dok istinane izađe na vidjelo neće ostvariti svoje snove u zemlji snova iz svog djetinjstva.

Čitajte i komentarišite sve o seriji ZEMLJA SNOVA na forumu!

style="margin:10px 0;">
style="clear:both;">


Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na PLAY pa na "kockicu" u donjem desnom uglu !!


Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na PLAY pa na "kockicu" u donjem desnom uglu !!

style="clear:both;">
style="margin:10px 0;">

Epizoda preuzeta sa Daylimotion kanala spaha - http://www.dailymotion.com/spaha !

VEOMA VAŽNO:
Ovaj video ima više delova od po 10 minuta (zbog lakšeg ucitavanja). Kada odgledate 10 minuta, automatski ce se ucitati narednih 10.
Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na "strelice" u donjem desnom uglu !!