Selo gori a baba se češlja - epizoda 79 - Latice

Serije domace Selo gori a baba se ceslja

Glavni junak je seljak Radašin, koji priča priču o svojoj porodici, vremenu i selu u kome živi, i seljacima sa kojima provodi dane. Vreme provodi sa Dragojlom, Žotom i Milom. Radašinovu porodicu, o čijoj sudbini Radašin voli da priča i razmišlja, čine žena Radojka, sin Radoslav, sa snajom iz Švedske Ingrid i unukom Tomasom, odnosno Tomom, i ćerka Milona sa zetom Radenkom i unucima Milicom i Milutinom. Mesto radnje je smešteno u jedno malo selo, između tri Morave.

Pogledajte nove epizode serije, Selo Gori a Baba Se Ceslja. Poslednji serijal je poceo da se emituje 5 novembra na RTS1. Glavni junak je seljak Radašin, koji priča priču o svojoj porodici, vremenu i selu u kome živi, i seljacima sa kojima provodi dane. Vreme provodi sa Dragojlom, Žotom i Milom. Radašinovu porodicu, o čijoj sudbini Radašin voli da priča i razmišlja, čine žena Radojka, sin Radoslav, sa snajom iz Švedske Ingrid i unukom Tomasom, odnosno Tomom, i ćerka Milona sa zetom Radenkom i unucima Milicom i Milutinom. Mesto radnje je smešteno u jedno malo selo, između tri Morave.

 

 

style="text-align: center; position:relative;">

 

 

VEOMA VAŽNO:
Ovaj video ima više delova od po 10 minuta (zbog lakšeg učitavanja). Kada odgledate 10 minuta, automatski će se učitati narednih 10.

Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na "strelice" u donjem desnom uglu !!