Porodica Aslan - epizoda 9

Porodica Aslan serija online

Porodica AslanVedat Aslan (Hakan Salinmis) 30 godina živi na farmi sa svojom majkom Hajrije(Zerrin Sümer), suprugom Hatidže (Benian Dönmez) i tri sina. Gajret (Ferdi Sancar), najstariji sin, radi u bolnici, opsednut je čistoćom, simetrijom i mikrobima. Murat (Akin Akinözü), načelnik u policiji, savestan, pošten, na strani zakona po svaku cenu. Umut (Firat Altunmese), novinar reporter, večito u poteri za bomba vešću i u stalnom nadmudrivanju sa svojom šeficom Pelin (Esra Sönmezer). Mutlu (Bora Akkas), najmlađi sin, bez posla i bez želje da radi, omiljeni sport mu je ležanje.

Vedat Aslan (Hakan Salinmis) 30 godina živi na farmi sa svojom majkom Hajrije(Zerrin Sümer), suprugom Hatidže (Benian Dönmez) i tri sina. Gajret (Ferdi Sancar), najstariji sin, radi u bolnici, opsednut je čistoćom, simetrijom i mikrobima. Murat (Akin Akinözü), načelnik u policiji, savestan, pošten, na strani zakona po svaku cenu. Umut (Firat Altunmese), novinar reporter, večito u poteri za bomba vešću i u stalnom nadmudrivanju sa svojom šeficom Pelin (Esra Sönmezer). Mutlu (Bora Akkas), najmlađi sin, bez posla i bez želje da radi, omiljeni sport mu je ležanje.
Burdžu Olgun (Burcu Özberk) je jedinica, razmažena ćerka biznismena Tajfuna Olguna. Kreditna kartica je njen čarobni štapić. Šta će se desiti kada Tajfun bude optužen za prevaru i Burdžu preko noći ostane bez ičega?