Moja princeza - epizoda 1

Moja princeza - Korejska serija

Moja princezaObična studentkinja na koledžu, Li Sol, saznaje da je princeza. Dehan Grupa koja je stvorena da bi sačuvala zaostavštinu monarhije i poslednjeg kralja, traži od Li Sol da preuzme mesto koje joj pripada i povrati monarhiju u Južnoj Koreji. Unuk Dehan Grupe, Park He Đong, je zadužen da nauči i obuči Li Sol pravilima bontona i etikete. Međutim, He Đong će se naći u teškoj situaciji kada se počinje da razvija osećanja prema Li Sol, devojci koja će da mu oduzme nasledstvo ako se monarhija restaurira.

Obična studentkinja na koledžu, Li Sol, saznaje da je princeza. Dehan Grupa koja je stvorena da bi sačuvala zaostavštinu monarhije i poslednjeg kralja, traži od Li Sol da preuzme mesto koje joj pripada i povrati monarhiju u Južnoj Koreji.
Unuk Dehan Grupe, Park He Đong, je zadužen da nauči i obuči Li Sol pravilima bontona i etikete. Međutim, He Đong će se naći u teškoj situaciji kada se počinje da razvija osećanja prema Li Sol, devojci koja će da mu oduzme nasledstvo ako se monarhija restaurira.

style="margin:10px 0;">


style="margin:10px 0;">

Za ucitavanje titlova: 1. Play 2. Pritisni CC na vrhu snimka 3. Pritisni SR.

SAZNAJTE SVE O KOREJSKIM SERIJAMA NA - FACEBOOK FAN PAGE - Korejski svet zabave