Moj rodjak sa sela - Epizoda 10 - Hotel Sumadija

Domace serije Moj rodjak sa sela

Moj Rodjak Sa Sela Nove EpizodeMoj rodjak sa sela je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova (Dragan Jovanović, Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Lazar Dubovac, Nebojša Glogovac...) i ljudskih odnosa čije je mesto dogadanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri godišnja doba, a glavni lik joj je, kako bi rekao njen pisac - sama Srbija. Ona je i lepa i ružna, i smešna i tužna, zavisno od ugla gledanja pojedinih junaka serije na sebe i druge, svoje i tudje probleme.

Moj rodjak sa sela je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova (Dragan Jovanović, Vojin Ćetković, Dubravka Mijatović, Tanasije Uzunović, Lazar Dubovac, Nebojša Glogovac...) i ljudskih odnosa čije je mesto dogadanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri godišnja doba, a glavni lik joj je, kako bi rekao njen pisac - sama Srbija. Ona je i lepa i ružna, i smešna i tužna, zavisno od ugla gledanja pojedinih junaka serije na sebe i druge, svoje i tudje probleme.

 

VEOMA VAŽNO:
Ovaj video ima više delova od po 10 minuta (zbog lakšeg učitavanja). Kada odgledate 10 minuta, automatski će se učitati narednih 10.


Većina filmova ima više linkova za gledanje. Ukoliko link koji trenutno gledate ne radi, obavezno proverite ostale linkove koji su ponudjeni (iznad player-a će se pojaviti ostali linkovi za gledanje filma ili serije).

 

Za gledanje u Full Screen modu, kliknite na link u donjem desnom uglu ekrana.


Važna napomena: Ni jedna serija se ne nalaze na našim serverima.
Povremeno dolazi do prekida rada servera na kojima se nalaze materijali.

 

Prekidi obično kratko traju i posle par minuta sve bude u redu.