Fi - epizoda 15

Fi turska serija

fiSerija Fi je psihološko-ljubavni triler čiju okosnicu čini slavni psihijatar Can Manay. On je serijski ženskaroš, ali njegova opsesija s novom susjedom Duru će imati posljedice za cijeli niz likova, dok se ujedno rasvjetljava Manayeva vlastita mračna prošlost.

Fi se temelji na prvom romanu iz trilogije Fi-Çi-Pİ spisateljice i psihologinje Azre Kohen koja ih je u Turskoj prodala u milijunskoj nakladi.
Prvi roman, Fi, je temelj za prvu sezonu od 20 epizoda, a iduće dvije sezone će obuhvatiti romane Çi i Pİ.

Priča je psihološko-ljubavni triler čiju okosnicu čini slavni psihijatar Can Manay. On je serijski ženskaroš, ali njegova opsesija s novom susjedom Duru će imati posljedice za cijeli niz likova, dok se ujedno rasvjetljava Manayeva vlastita mračna prošlost.

Glavni likovi u knjizi su psihijatar Can Manay, balerina Duru koja pleše na Konzervatoriju i umjetnik/profesor na Konzervatoriju Deniz. Ostali sporedni likovi su jednako zanimljivi. Can je zaljubljen u Duru, dok su Duru i Deniz u vezi. Denizova studentica i talentirana glazbenica Ada mrzi Duru jer voli Deniza. Göksel je zaljubljen u Adu. Özge je novinarka koja se ne boji nikoga i želi pronaći istinu. Njen šef Sadik i ona su uključeni u niz događaja, posebno zbog Sadıkove ljubavi. Bilge je Canova studentica koja ima autističnog brata Doğrua. Priče svih likova su povezane u 3 knjige: Fi-Çi-Pİ.

Glavne uloge igraju:
Mehmet Gunsur, Serenay Sarıkaya i Ozan Guven.

style="margin:10px 0;">

style="margin:10px 0;">